Vi heter Åsa & AnneMarie och ett av våra stora gemensamma intressen är träning. Vi började vår träningsresa med att spela innebandy tillsammans under många år. Vi spelade b.la. i ÖBO innebandy som då spelade i Elitserien. När vi slutade att spela på elitnivå så gick vi med i styrelsen och var ordförande och sekreterare under ett par år. Några år senare när suget efter innebandy blev för stort, för att låta bli att spela, startade vi tillsammans upp innebandyklubben Rutin. Där spelade vi ihop med flera av våra tidigare lagkamrater under många år.
 
Förutom innebandyn har vi tränat mycket på olika gym tillsammans. Vi tycker om högintesivapass där det inte kräver så mycket tanke och koordination. Några av favoriterna är boxning, spinning, tabata, cirkelmix och inte minst crossfit som vi har börjat med nyligen. Vi sätter tillsammans ihop de spinningpass som AnneMarie håller i på de olika Acticanläggningarna där hon även är coreinstruktör.
 
När våren kommer blir det även en hel del uteträning, vi springer och gör egna träningspass som vi utövar hemma i trädgården tillsammans med våra vänner.
 
Vi älskar träning och för att samla på oss mer kunskap och utbildning, så vi kan göra fler roliga event och även coacha andra inom träning, åker vi på andra event och går på olika workshops så fort tillfälle ges.
 
Hoppas vi ses!