Utvärdering av eventet den 8/11 på Tegelbruket

16.11.2014 15:38

Vi har nu gått igenom era enkätsvar, kul att så många av er svarade och dessutom var så positiva. Det tackar vi för! Vi tänkte sammanfatta lite av det ni skrev och återkoppla med våra åsikter.

På frågan om hur det hade fungerat innan eventet så var det mest positivt och de åsikter om förbättring som ni hade är redan på gång. Anledningen till att vi inte hade ett passbokningssysten eller ett betalsystem handlar om ekonomi. När vi bestämde oss för att köra det här eventet så hade vi ingen aning om vilken respons vi skulle få eller hur många som ville vara med vilket gjorde att vi inte vågade lägga massa pengar på såna saker.

Marknadsföringen innan eventet gick till så att vi lämnade flyers och affischer till alla samarbetsgym vi bad dem även göra reklam för oss på passen och länka till oss på hemsidan. Det har varit lite olika från gym till gym hur de har gjort, men vi hoppas till nästa år att vi kan få alla gym att promota oss på ett bra sätt för det gynnar deras medlemmar, Er! :-)

På frågan om hur det fungerat under eventet så var det, även där, mycket positiva kommentarer och flera med konstruktiv kritik. En som vi verkligen tog till oss var tanken om en gemensam uppstart där vi presenterar oss och funktionärerna så ni vet vet vilka ni ska fråga. Då får ni även chansen att ställa frågor om ni har några. Några av er vill ha längre pauser, kaffepauser, kortare pass, bestämd lunchtid, gemensam lunch, större lunch mm och vi kommer ta med oss era åsikter till nästa event, så får vi se om vi kan få till någon förändring. Samtidigt är det så att några andra tycker att passen ska vara längre, dagen kortare och fler pass att välja på så det är svårt att tillmötesgå alla önskemål.

Sen när det handlar om utformning av hallar så det ska bli med eventkänsla med dämpad belysning, flashigt och power så handlar även det om ekonomi. Men vem vet, i framtiden kanske...?

I det stora hela så har både instruktörerna och uppläggen på passen fått väldigt bra betyg. Det som vi tar med oss till nästa år är att några av instruktörerna måste tänka på att man på event gärna testar på nya pass, så det finns en hel del nybörjare på passet. De kan inte ändra passet, men kanske gå igenom vad det är som väntar under passet.

När det gäller kändisföreläsare/instruktör så är många av er positiva men det får inte bli för dyrt. Vi har kollat kostnaderna och för en "kändis" så skulle det innebära en kostnad med 250-300 kr/person om vi är 200 deltagare. Eftersom de flesta av er, och även vi, anser att vi har bra föreläsare och instruktörer lokalt så satsar vi på det även nästa år. 

Sist men inte minst, vill ni ha ett träningsevent igen och det är ett rungande JA! Dessutom säger alla ni som svarat på enkäten att ni kommer att rekommendera oss till era vänner vilket gör att vi blir peppade att göra ett liknande event nästa år! Om tegelbruket är ledigt så kör vi lördagen den 7/11-2015.

Missa inte vårt bildgalleri med bilder från eventet, ligger i listen till vänster!