Föreläsare Cecilia Duberg

17.05.2015 12:39

Nu är det dags att presentera föreläsare nummer två som vi är väldigt glada och stolta över att ha med på vårt event.

Cecilia Duberg är psykologen och mentala tränaren, som gör lika mycket nytta på elitidrottsarenan som på businessgolvet. Där människor behöver fungera som bäst under press, är hon som starkast. Cecilia coachar individer genom utveckling och över hinder, stöttar organisationer genom frustration och förändring, skriver och producerar filmer om mental hälsa samt ger yoga- och mindfulness klasser på trainingcamps runt om i världen. Den stora familjen är en närvarande del i allt.

Vilar hon någonsin? För några år sedan ställde sig själv den frågan. Det resulterade i att hon hoppade av ekorrhjulen och flyttade med hela familjen till en vulkanö väster om Afrika. Under 2,5 år genomförde hon en personlig studie i att walk the talk, att leva helt i linje med de budskap hon förmedlar i sitt arbete. Tillsammans med maken utarbetades en plan för att leva och förmedla hälsopsykologi på ett autentiskt och modernt sätt.

Sagt och gjort. Idag lever familjen med hästar nära naturen, med egen träningsdojo, coachmottagning, filmstudio och skrivarlodge. Klienterna, kunskapsbanken och äventyren i världens alla hörn.

Drivkraften? Nyfikenheten på människors inneboende möjligheter.

 

Föreläsning:

DUKTIG, FANTASTISK… och HELT SLUT.

- En workshop om mindfulness, hjärnsubstans och livsbalans.

När polletten trillat ner och du inser att kroppen, själen och hjärnan fungerar som en helhet, och därför måste tränas och tas omhand som en helhet, öppnas dörren till hälsa och inre balans på riktigt.

Självkänsla, kreativitet, relationer, energi och motivation spirar först när du tillåter dig själv att lyssna klart på dina behov och drivkrafter. Först då kan du montera ner det som står i vägen för dig. Först då, blir det lättare att avgränsa, bjuda in, rikta dina krafter, samla dina trupper och börja bygga ett liv som passar dig. Ett liv där hela du får plats och mår bra.

Det kräver mod, medvetenhet och mental träning för att göra det. Men träningen och rutinerna är lika enkla som de är nödvändiga, och blir snabbt till stunder du aldrig mer vill vara utan. Den här föreläsningen berättar varför, hur och vilken träning som tar dig dit.