Anmälan, betalning och passbokning

Din anmälan är bindande, och komplett först när du har betalat in anmälningsavgiften. När betalningen är CAMP019 tillhanda och anmälningsformuläret ifyllt får du via mail en bekräftelse på din anmälan, där har du ditt användarnamn (din mailadress) och lösenord samt en länk till bokningssidan. 

Logga in med dina uppgifter och boka dina pass OBS! Finns ingen spärr för dubbelbokningar vid samma tid så ni måste hålla koll själva, ha gärna schemat tillhands när ni bokar. Ni kan ändra på bokningarna fram till dagen innan eventet.

Eftersom det är begränsat antal platser på några av passen är det betalningsdatumet som styr turordningen. Så fort du fått ditt lösenord kan du börja boka passen.

Vi öppnar bokningen den 18 Augusti och stänger anmälan den 29 oktober!

Betalning
Betalning sker till vårt bankgiro 553-3427 OBS! Glöm inte att ange namn, mailadress och personnummer. Ju snabbare ni betalar desto snabbare kan ni boka era favoritpass.

Schema
Vi förbegåller oss rätten att ändra på schemat beroende på hur många anmälningar vi får.

Antal deltagare
Max antal deltagare är 225 personer. Det är för att vi ska kunna erbjuda er ett så bra event som möjligt. Vårt bokningssystem är inte integrerat med betalningen så vi lägger ut på vår hemsida och Facebook när vi närmar oss max. Om några hinner anmäla sig ändå så kontaktar vi dem så snart som möjligt och meddelar att maxantalet redan är nått.
För att vi ska kunna hålla eventet måste vi ha minst 120 deltagare. Om vi inte kommer upp i det innan den 1 oktober så ställer vi in eventet och ni får pengarna tillbaka.

Pris
Kostnaden för eventet är 795 kr om du inte är medlem på något av våra samarbetsgym, då kostar det 595 kr. Vilka de gymmen är hittar du på filken "OM" som ligger under "CAMP019 träningsevent 2016".
I priset ingår alltid moms (6%). Priset som gäller finns på sidan vid din beställning. Priset kan ändras på grund av yttre omständigheter som CAMP019 inte råder över.

Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när du beställt och fullgjort betalning. Vid eventuella felaktigheter i bokningen förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan du beställer.

Om du får förhinder och av någon anledning inte kan delta på eventet får du överlåta din plats till någon annan. Du ansvarar själv för att sälja din plats, men vi försöker så klart att hjälpa till med kontakt till eventuella reserver.

Fotografering
Vi tar fotografier på våra event. Bilderna kan komma att användas i trycksaker, på webben eller i annat kommersiellt material. Vill du inte att bilder där du finns med ska användas i detta syfte vänligen kontakta oss.

Försäkring
Det är din egen fritidsförsäkring som gäller.