Anmälan, betalning och passbokning

Din anmälan är bindande, och komplett först när du har betalat in anmälningsavgiften. När betalningen är Camp 019 tillhanda och anmälningsformuläret ifyllt får du via mail en bekräftelse på din anmälan. Eftersom det är begränsat antal platser på några av passen är det betalningsdatumet som styr turordningen. I bekräftelsen ser du vilken plats du har i bokningskön. Anmälan är öppen t.o.m den 18/10 kl.12.00.

Passbokningen släpps den 19/10 kl 12.00 och stängs den 25/10 kl 12.00. Om det blir högt tryck på några av passen kan det hända att vi lägger in ett extra pass och kontaktar er då via mail.

Om du får förhinder och av någon anledning inte kan delta på eventet får du överlåta din plats till någon annan.Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Betalning
Betalning sker till vårt bankgiro 553-3427 OBS! Glöm inte att ange namn, mailadress och personnummer. Ju snabbare ni betalar desto bättre plats i bokningskön.

Schema
Vi förbegåller oss rätten att ändra på schemat beroende på hur många anmälningar vi får.

Antal deltagare
Max antal deltagare är 300 personer. Det är för att vi ska kunna erbjuda er ett så bra event som möjligt. Eftersom det är första året och vi inte har något riktigt bokningssystem så lägger vi ut på hemsida och Facebook när vi närmar oss max. Om några hinner anmäla sig ändå så kontaktar vi dem så snart som möjligt och meddelar att maxantalet redan är nått.
För att vi ska kunna hålla eventet måste vi ha minst 80 deltagare. Om vi inte kommer upp i det innan den 12/10 så ställer vi in eventet och ni får pengarna tillbaka.

Pris
Kostnaden för eventet är 700 kr om du inte är medlem på något av våra samarbetsgym, då kostar det 500 kr. Vilka de gymmen är hittar du på filken "OM" som ligger under "CAMP 019 träningsevent 2014".
I priset ingår alltid moms (6%). Priset som gäller finns på sidan vid din beställning. Priset kan ändras på grund av yttre omständigheter som Camp 019 inte råder över.

Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när du beställt och fullgjort betalning. Vid eventuella felaktigheter i bokningen förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan du beställer.

Fotografering
Vi tar fotografier på våra event. Bilderna kan komma att användas i trycksaker, på webben eller i annat kommersiellt material. Vill du inte att bilder där du finns med ska användas i detta syfte vänligen kontakta oss.

Försäkring
Det är din egen fritidsförsäkring som gäller.