Anmälan & betalning

Din anmälan är bindande, och komplett först när du har betalat in anmälningsavgiften. När betalningen är CAMP019 tillhanda och anmälningsformuläret ifyllt får du via mail en bekräftelse på din anmälan. Eftersom det är begränsat antal platser, 40 st, så är det betalningsdatumet som styr vilka som får plats.

Om du får förhinder och av någon anledning inte kan delta på bootcampen får du överlåta din plats till någon annan.Du ansvarar själv för att sälja din plats, men vi försöker så klart att hjälpa till med kontakt till eventuella reserver. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Betalning
Betalning sker till vårt bankgiro 553-3427 OBS! Glöm inte att ange namn.

Schema
Vi förbehåller oss rätten att ändra på schemat p.g.a yttre omständigheter.

Antal deltagare
Max antal deltagare är 40 personer (minsta antal är 10 personer).

Pris
Kostnaden för bootcampen är 295 kr. I priset ingår alltid moms (6%). Priset kan ändras på grund av yttre omständigheter som CAMP019 inte råder över.

Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när du beställt och fullgjort betalning. Vid eventuella felaktigheter i bokningen förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan du beställer.

Fotografering
Vi tar fotografier på våra event. Bilderna kan komma att användas i trycksaker, på webben eller i annat kommersiellt material. Vill du inte att bilder där du finns med ska användas i detta syfte vänligen kontakta oss.

Försäkring
Det är din egen fritidsförsäkring som gäller.